Wie

Ik ben kindercoach Loïs Buter.
In 2016 ben ik begonnen aan de opleiding kindercoach met als co-coach de hond bij Pets4care. Kinderen helpen terug in hun kracht te zetten was voor mij de grootste drijfveer om hieraan te beginnen. Of het kinderen zijn met een ontwikkelingsstoornis of kinderen die even niet lekker in hun vel zitten dat maakt niet uit. Voor mij is ieder kind belangrijk, zij zijn immers onze toekomst.
Uit eigen ervaring weet ik dat honden en paarden enorm kunnen helpen als je als kind even niet weet welk pad je moet bewandelen. Als je even niet lekker in je vel zit, iemand dierbaar bent kwijt geraakt of angst hebt voor bepaalde dingen, kunnen zij je helpen om er als metafoor te zijn. Deze ervaring wil ik graag delen met kinderen. Ervaren wat je kracht is en om te leren nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Max is een mooie blonde labrador reu. Hij is beginnend co-coach en zal daar waar nodig ook zijn rust momenten krijgen tijdens coach sessies. Samen vormen wij een gecertificeerd team, volgens het protocol van Pets4care.
Ik ben dan ook in staat om zijn gedrag te lezen en weet wat hij nodig heeft op momenten dat zijn hoofd even te ‘vol’ zit.