Voor jou

Wat knap van je dat je deze pagina gevonden hebt. Ik ben super trots op je.

Soms ben je gewoon een beetje bang, verdrietig, boos of zit je gewoon niet lekker in je vel. Heb je moeite om mee te komen in de klas of moeite met je concentratie? En heb je het gevoel dat je de enige bent die zich zo voelt…… Gelukkig is dat niet zo, er zijn veel kinderen die zich zo voelen of ook deze problemen ondervinden. JIJ bent in ieder geval heel dapper om deze pagina te lezen!!!!

Hoe fijn zou het zijn als iemand je kon helpen, iemand die je laat voelen wat je kracht is en wat je kwaliteiten zijn? Ik kan je daar zeker bij helpen.
Wat is dat eigenlijk je kracht? Hoe zou je dit zelf kunnen omschrijven? Wat is de reden dat je bij mij wil komen? Ik zeg dan wat is jouw hulpvraag.
Je kracht is hetgeen dat je zo sterk maakt dat je jouw hulpvraag onder ogen kan komen en ermee om leert gaan. Dat je leert wat je kwaliteiten en talenten zijn. En de oplossing voor je hulpvraag die ligt al bij jezelf, wij zijn ervoor om je te helpen naar deze zoektocht.

Wat kunnen ik en Max voor je doen? Wij zijn heel benieuwd waarom jij je zo voelt en samen gaan we op onderzoek uit. Dit kan door samen te praten, te kleuren, spelletjes doen of een lekker boek te lezen. Max houdt van spelen en samen dingen ondernemen. Heb je even geen zin om te praten dan gaan we lekker naar buiten met Max.

Dit is Max. Hij is super lief, hij houdt van spelen, om lekker rustig bij je liggen en hij is ook wel een klein beetje ondeugend. Hij zou het super leuk vinden als je een keertje zou komen.

 

IMG_0491